Hubbelbubbelprik

Hubbelbubbelprik

Yentl en de Boer

Ko ontdekt de planeet voor stoute kinderen. Een plek waar kinderen nogagrotten verkennen, vla-douches nemen, sportauto's besturen ... Maar wat nou als Ko toch weer naar huis wil?

Condor
€ 18,99
ISBN 9789464530674
01-11-2023

Ko wil meer dan er mag van zijn ouders. Schudden met de grote fles Hubbelbubbelprik met extra prik, bijvoorbeeld. En het haar van zijn vader wat bijknippen als die een dutje doet. Het duurt niet lang voordat Ko in de problemen zit. Hij vlucht naar zijn kamer en wenst dat hij op zijn bed naar het heelal kan vliegen, want hij is gék op sterren en planeten. Dan komen er opeens vlammen uit de poten van zijn bed... en schiet hij omhoog!

Zo start dit wervelende en muzikale avontuur, waarin Ko de planeet voor stoute kinderen ontdekt. Een plek waar kinderen nogagrotten verkennen, vla-douches nemen, sportauto's besturen... en gigantisch grote flessen Hubbelbubbelprik tegenkomen. Maar wat nou als Ko toch weer naar huis wil? Samen met zijn vriendjes Gosse en Sjuul zet hij alles op alles om de laatste kans om terug te vliegen niet te missen. 

Met originele liedjes van Yentl en de Boer, te beluisteren via een QR-code!