De officiële bestsellerlijst van Nederland
Het Laura's bakery bakboek

Het Laura's bakery bakboek

Laura Kieft

Makkelijk en lekker bakken met dit vervolg op 'Het basisbakboek'. Voor verjaardagen en de dagelijkse koffie.

Forte Culinair
€ 24,99
ISBN 9789462501638
26-09-2017

Na het geweldige succes van 'Het Basisbakboek' komt Laura Kieft, de baking queen van Nederland, nu met een nieuw bakboek. In 'Het Laura's Bakery Bakboek' laat ze zien dat je door de verhoudingen van ingrediënten aan te passen, iedere keer weer een compleet andere baksels op tafel kunt zetten. De recepten zijn toegankelijk en laagdrempelig en de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar. Zo wordt bakken wel heel makkelijk en lekker!

In dit boek staan heerlijke taarten, cakes, koekjes, klein gebak en desserts. Ook aan de hartige lekkere trek is gedacht met een hoofdstuk vol borrelhapjes. Met maar liefst 70 recepten is er meer dan genoeg keuze voor ieder moment.

Heerlijke chocolate chip cookies bij de koffie, een puntje van de aardbeien charlotte op een verjaardag, als dessert schotel je je gasten chocolademousse voor en als hartige snack kies je voor de kleine knoflookbroodjes. En kun je niet kiezen, dan organiseer je gewoon een high tea zodat je in één keer gelijk heel veel recepten kunt maken en proeven.