Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin. Deel 4.

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin. Deel 4.

Sonja Bakker

De ervaringen van gezinnen die een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe levensstijl die tot een ideaal gewicht leidt.

De Zonnestraal
€ 14,95
ISBN 9789078211341
15-12-2015

'Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!' is het vierde gezinsboek dat Sonja Bakker uitbrengt. Vol nieuwe recepten die op de vertrouwde wijze van Sonja zijn ontwikkeld: met verse, magere en duurzame ingrediƫnten, die ook nog eens betaalbaar zijn.

Met dit boek ga je in 8 weken tijd op weg naar jouw ideale gewicht. 'Stapje voor stapje' is het overkoepelende thema van dit boek. Sonja helpt je steeds die nieuwe stap te zetten, zodat jij straks ook je einddoel bereikt. De beweegtips stimuleren jou om letterlijk stappen te zetten; zo val je nog makkelijker af!

De mensen die in dit boek zijn geportretteerd hebben hun keuze gemaakt. Zij genieten bewust van wat ze eten en vooral van de nieuwe levensstijl die ze hebben gevonden. Dit kun jij ook, samen met je gezin!

De complete weekmenu's zijn geschikt voor man, vrouw, kind en tiener. De hoeveelheden staan in aparte schema's. Hak nu de knoop door en behaal je ideale gewicht. Want met een gezond gewicht leef je gezonder en voel je je gelukkig en trots. Waar kies jij voor?

P