Nopi

Nopi

Yotam Ottolenghi & Ramael Scully

Yotam Ottolenghi en chefkok Ramael Scully presenteren ruim 100 recepten van het gelijknamige restaurant in Londen.

Fontaine
€ 34,95
ISBN 9789059566149
09-09-2015

'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die Ottolenghi samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie.

Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI. Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisië), begon zijn culinaire carrière op zeventienjarige leeftijd in Sydney. Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.