DJ

DJ

Kluun

Bestsellerschrijver Kluun zit aan de grond. Tot hij een gouden kans krijgt die hem naar de wereld van superstar-dj’s brengt. Roman.

Podium
€ 19,99
ISBN 9789057596650
15-02-2017

Bestsellerauteur Kluun is onlangs gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee. Met zijn ex strijdt hij om de kinderen en de alimentatie, zijn uitgever zit achter hem aan en zijn boekhouder maant hem zijn inkomsten te verhogen. Dan krijgt hij een gouden kans. Kluun mag voor de revolutionaire nieuwe tv-show 'Lonely@TheTop' een reportage maken over DJ Thor.

Thor is Kluuns jeugdvriend, maar hem in succes ontstegen. Als The Ten Million Dollar Man woont hij in Las Vegas, in een wereld van private jets, viprooms, luxe penthouses, designerdrugs, magnumflessen champagne en paaldanseressen.

In 'DJ' neemt Kluun het stokje over van Stijn uit de megasellers 'Komt een vrouw bij de dokter' (2003) en 'De weduwnaar' (2006). Hij neemt de lezer mee naar de wereld van superstar-dj’s in Las Vegas en het Burning Man-festival in Black Rock Desert, Nevada.

'DJ' is een roman over een wereld waarin iedereen iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is. Of overwint de vriendschap?