De officiële bestsellerlijst van Nederland
Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek

Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek

Karin Luiten

Bundeling van twee delen 'Zónder pakjes & zakjes'. Populaire gerechten uit de supermarkt, maar dan zelfgemaakt.

Nieuw Amsterdam
€ 24,95
ISBN 9789046819494
18-05-2015

Weg met de jojodieetboeken en gehypte superfoods. Gezond en smakelijk eten was nog nooit zo makkelijk! Het recept is oersimpel: gooi alle pakjes en zakjes de deur uit en ga zelf aan de slag. Je leeft lekkerder en voelt je beter zónder al die poeders, prefab-salades en stoommaaltijden vol zout, suiker en smaakversterkers.

Dit is een bundeling van de twee eerder verschenen kookklassiekers 'Zónder pakjes & zakjes 1 en 2'. Handig, zo heb je alle populaire kant-en-klaargerechten uit de supermarkt bij elkaar, maar dan zelfgemaakt. Van erwtensoep tot boeuf stroganoff, van kip tandoori tot Hollandse stamppotjes, van roze koeken tot chocolademousse. Er is veel aandacht voor vegetarische gerechten en zelfs broodbeleg komt aan bod, inclusief pindakaas en Nutella.

Culinair journalist Karin Luiten (alias Koken met Karin) timmert al tien jaar aan de weg met haar website 'kokenmetkarin.nl' en weblog 'koken.blogo.nl'. Ook kookt, schrijft en illustreert ze voor diverse tijdschriften en heeft ze een populaire antipakjesrubriek in dagblad Trouw.