Alle ouders klungelen maar wat aan

Alle ouders klungelen maar wat aan

Anna van den Breemer

Adviezen voor iedereen die wel eens met de opvoeding worstelt. Van journaliste met wekelijkse column ‘Opvoeden’ in de Volkskrant.

Prometheus
€ 15,-
ISBN 9789044643381
07-10-2019

Hoe houd je je relatie leuk tijdens de tropenjaren? Wat doe je als je peuter een driftbui heeft in de supermarkt? Hoe krijg je moeilijke eters toch aan de wortels en broccoli? In de populaire opvoedrubriek ‘Iedereen doet maar wat' in de Volkskrant behandelt journalist Anna van den Breemer wekelijks kwesties waar ouders vandaag de dag mee worstelen. En dat zijn er nogal wat.

Opvoeden kan een mijnenveld zijn: zo veel meningen, zo veel twijfels. In ‘Alle ouders klungelen maar wat aan’ beschrijft Van den Breemer op geestige wijze de grote en kleine problemen waar ouders dagelijks tegenaan lopen. Ze put daarbij uit haar eigen – bepaald niet perfecte – gezinsleven, gaat te rade bij deskundigen voor advies en vraagt andere ouders naar hun ultieme tips. Een onmisbaar boek voor alle worstelende ouders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Anna van den Breemer (1984) werkt als journalist voor de Volkskrant en schrijft o.a. de rubriek ‘Opvoeden’. Ze studeerde Liberal Arts and Sciences in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. In 2018 verscheen haar veelbesproken boek ‘Ivanka. De echte first lady’. Samen met haar man Özcan, en peuters Mia en Baran woont ze in Deventer.

‘We hebben helemaal in een deuk gelegen bij het lezen van jouw boek, want het is zó grappig.’ - Beau van Erven Dorens.