Never Finished

Never Finished

David Goggins

Voor wie zich uit koers voelt in het leven, zijn of haar potentieel wil maximaliseren of door het glazen plafond wil breken: voormalig Navy SEAL en ultraloper David Goggins vertelt je hoe.

Kosmos
€ 22,99
ISBN 9789043932677
23-01-2024

Can’t Hurt Me, het succesvolle boek van bestsellerauteur David Goggins, liet zien hoeveel onaangeboorde vaardigheden we allemaal bezitten. Het was echter slechts een introductie tot de kracht van de geest.

In zijn nieuwe boek Never Finished wil David Goggins duidelijk maken dat het altijd mogelijk is om je potentieel maximaal te benutten. Goggins neemt je mee in zijn Mental Lab, waar hij de filosofie, psychologie en strategieën ontwikkelde die hem deden realiseren dat wat hij dacht dat zijn limiet was, slechts zijn beginpunt was.

Het boek is rauw en recht voor zijn raap. De verhalen en lessen in dit onthullende en onverzettelijke boek bieden de lezer een blauwdruk die hij kan gebruiken om naar een hoogte te klimmen die ooit onbereikbaar leek. Of je je nu uit koers voelt in het leven, je potentieel wilt maximaliseren of je je afvraagt hoe je door je zogenaamde glazen plafond heen kan breken: dit is het enige boek dat je ooit nodig zult hebben.

  • De opvolger van internationale bestseller Can’t Hurt Me
  • Rauw en recht voor zijn raap
  • Ontdek en benut je ware potentieel
  • Win de strijd met jezelf
  • Hét motivatieboek van 2024

David Goggins is een voormalig Navy SEAL en ultraloper. Na een zware jeugd vol problemen ontdekte hij tot hoeveel hij in staat was door focus en keiharde training.