Feest met de Zoete Zusjes bakboek

Feest met de Zoete Zusjes bakboek

Hanneke de Zoete

Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de allerlekkerste traktaties. Fleurig, kleurig, superlekker en hartstikke makkelijk met dertig bakrecepten voor de beste party’s.

VBK Media
€ 25,-
ISBN 9789043928311
24-10-2023

Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de allerlekkerste traktaties. Dit is hét bakboek voor feestelijke gelegenheden. Fleurig, kleurig, superlekker en hartstikke makkelijk! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken bakken makkelijk én leuk voor kinderen.

In dit kinderbakboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste traktaties, taarten, cupcakes en cocktails voor de beste party's. Van regenboogcupcakes tot drollenkoekjes, een regenboogtaart en karamel bubble tea, dit boek heeft echt voor iedereen wat lekkers.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een superleuk en feestelijk bakboek waaruit je echt álles wel wilt bakken en opeten!