Je hebt het zelf in de hand

Je hebt het zelf in de hand

Melissa Kamstra

Melissa Kamstra laat op een grappige, interessante en toegankelijke manier zien wat jouw handen zeggen over je karakter. Zo maak je als het ware een handleiding voor jezelf.

Kosmos
€ 18,50
ISBN 9789043927024
24-05-2023

In het nuchtere handboek ‘Je hebt het zelf in de hand’ nodigt handcoach Melissa Kamstra (@dehandcoach op Instagram) je uit om meer van je persoonlijkheid te ontdekken in je eigen vingers en palmen.

Een lesje handleeskunde dus, maar niet een waarbij je de toekomst gaat voorspellen. Melissa laat op een grappige, interessante en toegankelijke manier zien wat jouw handen zeggen over je karakter. Door te kijken naar de lijnen in je hand en de kenmerken van je vingers, maak je als het ware een handleiding voor jezelf (vergelijkbaar met een SWOT-analyse).

Wat kan ik over mijn karakter leren van de hoofdlijn in mijn handpalm? Welke sterke eigenschappen heb ik volgens het huidpatroon op mijn vingertop? Je leert jezelf zo niet alleen beter kennen, maar je krijgt ook inzicht in hoe je die eigenschappen vervolgens beter benut. Zo komt datgene wat je echt wilt binnen handbereik!

Leg je vinger op:

  • je talenten en valkuilen;
  • je unieke vaardigheden;
  • jouw stappen om te groeien;
  • meer zelfvertrouwen.