De officiële bestsellerlijst van Nederland
Baantjer. De Cock en kermis in de hel

Baantjer. De Cock en kermis in de hel

Peter Römer

Na de vondst van een lijk onderzoekt De Cock het verleden van een kermisfamilie. Achter de vrolijke façade van de kermis blijkt een tragedie schuil te gaan.

De Fontein Romans & Spanning
€ 10,99
ISBN 9789026150159
07-01-2020

Na jaren staan twee rivaliserende leden van een kermisfamilie weer allebei met hun attractie op een Amsterdamse kermis op het Westergasfabriekterrein. Tegen de afspraak in, en de oude familievete laait dan ook meteen op.

De Cock raakt erbij betrokken als een dode wordt aangetroffen op het kermisterrein. Vermoord, met bij zijn lichaam een tarotkaart. Al snel blijkt een karretje van het reuzenrad onklaar te zijn gemaakt, met nét geen dodelijk gevolg. In het gesaboteerde karretje wordt een tarotkaart gevonden…

De Cock duikt in het familieverleden en ontdekt dat achter de vrolijke façade van de kermis een tragedie schuilgaat die roept om wraak. Hij moet de moordenaar ontmaskeren voor er meer slachtoffers vallen.

Acteur en auteur Peter Römer vervolgt de ‘De Cock’-reeks van A.C. Baantjer met nieuw geschreven delen. 'De Cock en kermis in de hel' is deel 86 in de serie over rechercheur De Cock van bureau Warmoesstraat.