Logboek van Theo Thorbecke

Logboek van Theo Thorbecke

Jeff Kinney

Het levensverhaal van loser Bram Botermans door de ogen van zijn beste vriend Theo. Eerste deel van de serie ‘Het leven van een allerbeste vriend’.

De Fontein Jeugd
€ 15,99
ISBN 9789026150111
15-10-2019

Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo om Brams levensverhaal op te schrijven. Hij beleeft alle Loser-avonturen op zijn eigen originele manier. Maar Bram vindt het boek een totale puinhoop en is van mening dat Theo een rare draai geeft aan zijn leven. Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders.

‘Logboek van Theo Thorbecke’ is het eerste deel in de supergrappige graphicnovel-serie ‘Het leven van een allerbeste vriend’. Voor fans van ‘Het leven van een loser’.

In Nederland werden meer dan 1,5 miljoen boeken verkocht van de serie ‘Het leven van een loser’, en wereldwijd zelfs meer dan 165 miljoen. ‘Gedumpt!’ won de prijs van de Nederlandse Kinderjury in 2015. Volgens dagblad Stern is Jeff Kinney nu al een van de meest gelezen auteurs van de 21e eeuw. In 2012 bezocht Jeff Kinney Nederland, waar hij overvolle zalen met fans toesprak en honderden boeken signeerde. In 2015 gebeurde er iets wel heel bijzonders: de paus nam de Latijnse editie van ‘Het leven van een Loser’ in ontvangst. In hetzelfde jaar kwam Jeff Kinney nog een keer naar Nederland, waar hij drie Gouden Boeken kreeg uitgereikt.