De officiële bestsellerlijst van Nederland
In vertrouwen

In vertrouwen

Karen Rose

Een privé-detective en een openbaar aanklager moeten elkaar 100% vertrouwen om onopgeloste moordzaken uit te zoeken. Gaat dat lukken? Thriller.

De Fontein
€ 19,99
ISBN 9789026133893
01-05-2014

Wanneer een busje verongelukt voor het huis van de jonge privé-detective Paige Holden, haast ze zich naar buiten om hulp te bieden. Tot haar stomme verbazing is de inzittende een van haar pro bono cliënten. De vrouw heeft een schotwond en overlijdt uiteindelijk in Paiges armen. De stervende vrouw brengt nog wat cryptische woorden uit en met haar laatste krachten drukt ze Paige een met bloed besmeurde USB-stick in handen.

Vijf jaar daarvoor heeft openbaar aanklager Grayson Smith een moordenaar achter de tralies weten te krijgen. Wanneer Paige de USB-stick samen met Grayson bekijkt, blijkt het materiaal te bevatten dat die eerdere veroordeling in twijfel trekt. Het leidt Grayson en Paige naar een wereld vol afpersing, duistere geheimen en een reeks onopgeloste moorden. Deze zaak kunnen ze alleen maar oplossen wanneer ze elkaar volledig kunnen vertrouwen. En dat is de vraag…