Achter de schermen bij Peter R. de Vries

Achter de schermen bij Peter R. de Vries

Kees van der Spek

Bloedstollende avonturen en hilarische toestanden achter de schermen van het best bekeken misdaadprogramma.

De Fontein
€ 14,95
ISBN 9789026124082
01-02-2008

Samen werkten ze aan talloze onthullende onderzoeken naar moorden, verdwijningen en oplichtingspraktijken. Van Amsterdam tot Manila, van Maastricht tot Dubai en van Groningen tot Santiago de Chili.

Van al die onderzoeken in alle uithoeken van de wereld zijn uitzendingen gemaakt. Maar wat gebeurde er buiten beeld? Wie is Charlie da Silva als je ’s avonds na een dag filmen een wijntje met hem drinkt? Hoe reageert Peter als hijzelf wordt opgelicht? Wat gebeurde er precies tijdens die memorabele reis dwars door Amerika voor het onderzoek naar de moord op Kennedy? Waarom dreigde een conflict met de Koerden in Oost-Turkije een hele uitzending te dwarsbomen? En niet in de laatste plaats: Wat voor man is Peter R. de Vries nu werkelijk…?

De afgelopen twaalf jaar groeide Van der Spek uit tot de rechterhand van Peter R. de Vries. In dit boek biedt hij een bijzonder kijkje achter de schermen over spannende avonturen, angstige momenten, hilarische situaties en hooglopende conflicten die nooit op de televisie zijn vertoond.

Bron: De Fontein