De officiële bestsellerlijst van Nederland
Het SUPERBREIN-geheim

Het SUPERBREIN-geheim

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn geeft tien tips waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de hersenontwikkeling bij kinderen bevorderen, verweven in tien voorleesverhaaltjes met stimulerende vragen.

Boom
€ 20,-
ISBN 9789024446490
01-02-2022
Ontdek de 10 GOUDEN tips voor een goede hersenontwikkeling van je kind
Als ouder wil je niets liever dan dat je kind zich op alle vlakken goed ontwikkelt. Sterke hersenen zijn daarvoor cruciaal. Ontdek daarom de 10 tips van het SUPERBREIN-geheim. Deze tips helpen jou om de vaardigheden, het leven én het geluk van een kind positief te beïnvloeden.
In het eerste deel van dit boek lees je alles over de hersenontwikkeling bij kinderen en hoe jij daar invloed op kunt uitoefenen. Daarna maak je kennis met Bonne, de hoofdpersoon van een voorleesverhaal waarin de tips van het SUPERBREIN-geheim verwerkt zijn. Bonne slaapt, knuffelt en bouwt torens. Ze doet alles wat jouw kind ook meemaakt. Elke tip eindigt met een paar vragen, waarover jullie samen kunnen praten.
Het SUPERBREIN-geheim is hét boek voor ouders, grootouders, opvoeders, docenten en alle anderen die kinderen willen helpen bij een gezonde en gelukkige ontwikkeling. De prachtige illustraties van Leendert Masselink maken dit boek een plezier om te lezen, voor jou als ouder en voor je kind.
Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University en bekend van bestsellers als Het maakbare brein, IK2 en HersenHack. Haar onderzoek richt zich op hoe gedrag en omgeving onze hersenen en vaardigheden beïnvloeden. Voor Het SUPERBREIN-geheim verdiepte ze zich in de hersenontwikkeling van jonge kinderen.