De officiële bestsellerlijst van Nederland
Het Grote Top 2000 à Gogo kijk-, lees-, en luisterboek

Het Grote Top 2000 à Gogo kijk-, lees-, en luisterboek

Leo Blokhuis, Arjan Vlakveld en Dirk-Jan Roeleven

De verhalen achter de tophits en over de ontmoetingen met artiesten. Hoe is het hen vergaan? Met 2 cd’s en dvd’s met korte docu’s.

Cargo
€ 39,95
ISBN 9789023495468
02-11-2015

Na het succes van 'The Sound of the Westcoast' en 'The Sound of the South' presenteert De Bezige Bij in samenwerking met Universal Music een nieuw soundbook van Leo Blokhuis: 'Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek'.

De 'Top 2000 a Gogo', gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis, is het programma dat al ruim vijftien jaar - voor een publiek van miljoenen kijkers - de verhalen vertelt achter de grote hits. Met persoonlijke ervaringen, korte muziekdocumentaires, een quiz en een popcollege van Leo Blokhuis.

In het boek vertellen Leo Blokhuis en collega-programmamakers Arjan Vlakveld en Dirk-Jan Roeleven de verhalen achter de hits - én vertellen zij over de ontmoetingen met de artiesten: hoe kijken de sterren terug op hun eigen succes? Hoe is het hen sindsdien vergaan? Wat doen ze nu? Door wie zijn ze geïnspireerd?

Naast het boek bevat de cassette twee cd's met liedjes en twee dvd's met mooie, korte documentaires die speciaal voor het programma werden gemaakt. De inleiding van het boek is van de hand van Matthijs van Nieuwkerk.