Verlos ons van het kwaad

Verlos ons van het kwaad

David Baldacci

Waller gaat over lijken om zijn rijkdom te vergroten. Geheim agent Shaw wil hem tegenhouden, particulier ‘agent’ Reggie wil hem voorgoed uitschakelen.

A.W. Bruna
€ 19,95
ISBN 9789022995495
01-05-2010

Evan Waller is een wreed man, een levensgevaarlijk monster. Hij is schatrijk geworden door te handelen in alles waar veel geld aan te verdienen valt, inclusief mensen. In zijn drang naar grotere rijkdom gaat hij letterlijk over lijken en nu heeft hij een nieuw doel in het vizier. Een deal die miljoenen mensen het leven kan kosten.

Het is in ieders belang dat Waller wordt tegengehouden en de man die deze taak krijgt opgelegd, is Shaw. Als agent van een internationale inlichtingendienst is hij gespecialiseerd in het oplossen van conflicten waar ook ter wereld. Maar wat Shaw niet weet is dat er nog iemand is die Evan Waller in de gaten houdt: Reggie Campion. Zij werkt niet voor een officiële instantie, maar voor een organisatie die geheel buiten de wet om opereert. En haar taak is niet om Waller tegen te houden, maar om hem voorgoed uit te schakelen.

Bron: A.W. Bruna