Queen Charlotte

Queen Charlotte

Julia Quinn & Shonda Rhimes

Koningin Charlotte heeft een ontembaar karakter en een even geestige als felle kijk op de wereld om haar heen, maar er zit ook een tragische kant aan deze ijzersterke vrouw.

Meulenhoff Boekerij
€ 20,99
ISBN 9789022599358
09-05-2023

Iedereen die Bridgerton heeft gezien, kon niet anders dan halsoverkop stapelverliefd worden op koningin Charlotte, vanwege haar ontembare karakter; haar even geestige als felle kijk op de wereld om haar heen en haar sprankelende, scherpe gesprekken. Maar zoals zo vaak zit er een ook een tragische kant aan deze ijzersterke vrouw: ze werd tegen haar wil uitgehuwelijkt, de heersende meningen van haar tijd remden haar intelligente geest, en er was geen plaats voor haar onstuimige levenslust.

Bridgerton-auteur Julia Quinn en Netflix-productente Shonda Rhimes sloegen de handen ineen om deze geweldige vrouw de stem te geven die ze verdient. Het resultaat is een meeslepende historische roman, met de humor en passie die we van Julia Quinn gewend zijn, die gelijktijdig zal verschijnen met de nieuwe Netflix-serie Queen Charlotte.