De officiële bestsellerlijst van Nederland
Levenslijn

Levenslijn

Harlan Coben

Vlak voor hij vader wordt, verdwijnt rockster Lex. Zijn vrouw, voormalig tenisster Suzze T. roept de hulp in van Myron Bolitar. Die heeft echter zijn eigen familieproblemen.

Boekerij
€ 19,95
ISBN 9789022558508
01-05-2011

Vlak voor hij vader wordt, verdwijnt rockster Lex. Zijn vrouw, voormalig tenisster Suzze T., roept de hulp in van Myron Bolitar die zijn eigen familieproblemen heeft. Thriller.

Myron Bolitar droomt er al jaren van dat er eens een voluptueuze blondine zijn kantoor binnenstapt en hem om hulp vraagt. De vrouw die op een ochtend voor hem staat voldoet aan de beschrijving, ze is alleen acht maanden zwanger.

Suzze T. is een voormalige tennisster, en Myron heeft door de jaren heen heel wat mooie deals gesloten voor haar en haar echtgenoot, de rockster Lex. Maar nu is Lex verdwenen en Suzze is ten einde raad. Al snel ontdekt Myron dat er op internet geruchten circuleren over een vermeende andere vader van Suzzes ongeboren kind. Heeft zij soms iets te verbergen?

Familiekwesties zijn voor Myron sowieso aan de orde van de dag: zijn eigen vader Al vecht voor zijn leven, zijn broer Brad zit in de problemen en Brads losgeslagen tienerzoon is op zoek naar een vaderfiguur. En Myron is degene die het allemaal moet gaan oplossen.

Bron: De Boekerij