Karsu's Kitchen

Karsu's Kitchen

Karsu

Karsu deelt meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken, met persoonlijke verhalen, een culinaire reis naar Hatay en Istanbul en prachtige fotografie.

Kosmos
€ 34,99
ISBN 9789021593555
08-03-2023

In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis naar Hatay en Istanbul en prachtige fotografie.

Karsu’s Kitchen komt niet uit het niets. Karsu’s korte, komische video's van Karsu's kitchen zijn heel populair op YouTube. Sinds begin 2021 heeft Karsu een maandelijkse foodcolumn in Chantal Janzens magazine &C.

Daarnaast is Karsu dit voorjaar te zien met een nieuw seizoen van haar kookprogramma Karsu’s Turkse keuken op 24Kitchen.