De officiële bestsellerlijst van Nederland
Kook met Jamie

Kook met Jamie

Jamie Oliver

Veel recepten en uitgebreide informatie over beschreven produkten en technieken.

Kosmos Z&K/Culinaire Boekerij
€ 39,95
ISBN 9789021580593

"Wedden dat ik van jou een topkok kan maken!


"Ik kan je niet zeggen hoelang ik al droom over het schrijven van dit boek. Ik heb echt geprobeerd om een tijdloze, moderne klassieker te maken, zoiets als de Wanneé's van deze wereld. Het is het dikste boek dat ik ooit geschreven heb en het staat propvol met allerlei informatie en recepten. Of je nou student bent, een jong stel, een geroutineerde kok of een nieuweling, je kunt dit boek gebruiken alsof je een van mijn studenten bent.

"Ik behandel de meeste basistechnieken die essentieel zijn bij het koken en geef je een heleboel eenvoudige recepten warvan je gezin en eventuele gasten die je aan tafel hebt, versteld zullen staan. Ik geef je tips en trucs, en informatie over het gereedschap dat je volgens mij in je keuken moet hebben. Je vindt in dit boek adviezen over het kopen van seizoensproducten en je leert verschillende soorten vlees herkennen en klaarmaken. Kortom, ik vertel je hoe je in de winkels bij jou in de buurt de meeste en beste waar voor je geld kunt krijgen. De hoeveelheid industrieel gemaakt eten dat over de toonbank gaat is onvoorstelbaar. Dat is een bewijs voor het treurige feit dat de meeste mensen gewoon niet genoeg zelfvertrouwen meer hebben om zelf te koken. Daarom vind ik dat dit voor jou het moment is om je borst na te maken en de fantastische culinaire erfenis waar je recht op hebt op te eisen!

"En weet je... als je de rest van je leven toch drie keer per dag moet eten, dan kun je maar beter leren hoe je dat goed moet doen en hoe je ervan kunt genieten.
Dus rol je mouwen maar op, ik help je wel.

Bron: Kosmos-Z&K