Jakkie, wat een troep!

Jakkie, wat een troep!

Vivian den Hollander & Dagmar Stam

Lisa gaat met papa naar het strand en haar vriendje Jimmy mag mee. Het heeft net hard gestormd en de wind heeft van alles achtergelaten. Ze krijgen een juttas en ruimen het strand op.

Van Holkema & Warendorf
€ 7,50
ISBN 9789000381272
23-08-2022

Met Lisa & Jimmy naar zee!

Lisa is door het dolle: ze gaat met papa naar het strand! En haar vriendje Jimmy mag mee. Het heeft net hard gestormd en de wind heeft van alles achtergelaten. Bij een strandtentje krijgen ze een juttas. Daarmee kunnen ze helpen het strand weer schoon te maken, want al die rommel is slecht voor de dieren. De twee vriendjes vinden niet alleen afval maar ook allerlei schatten: een strandbal, een haaientand, een net, een oude gymschoen én een achtergelaten knuffel. Samen gaan Lisa en Jimmy op zoek naar het kindje dat zijn knuffel kwijt is. Opruimen was nog nooit zo leuk!

Jakkie, wat een troep! is een vrolijk en herkenbaar voorleesverhaal voor kleuters en sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen! Geschreven door Vivian den Hollander en met hartverwarmende illustraties van Dagmar Stam.