Het wijnsurvivalboek

Het wijnsurvivalboek

Ilja Gort

Van vinofoob tot wijntijger. Tips van een nuchtere Hollandse château-eigenaar.

Tirion Culinair
€ 9,95
ISBN 9043907820

Een handleiding tegen foute wijn, katers en ander wijnverdriet

...Een vermoeden van buffelleer en getaande zeilen, met een hint van tropisch zwart fruit. Kreupelhout, koffie, en een beetje gebakken banaan. Iets van specerijen, drop en een fraaie muskusneus…

Geloof het of niet, maar met dit soort gekmakende wijnbeschrijvingen wordt de goedwillende wijndrinker dagelijks tot wanhoop gedreven. Gelukkig hoeft dat niet meer!

Met Het Wijnsurvivalboek van Ilja Gort, Nederlands meest succesvolle wijnboer in Frankrijk, kan iedere wijnliefhebber alle wijngevaren aan. Wijnboeken hoeven geen slaapverwekkende kost meer te zijn. Met dit boek is het leuk om over wijn te praten, te lezen en te lachen! Ilja Gort moet niets hebben van de poeha waarmee wijn zo vaak omgeven is. Wijn is voor iedereen. Dit boek geeft alle antwoorden. En een goed gevoel. Nu kan iedereen alles van wijn begrijpen. Op een heldere en vernieuwende manier vertelt hij over wijn en wijn drinken, prikt wijnfabeltjes door en onthult tegelijkertijd geheime wijninfo die voor de leek verborgen blijft. Met dit revolutionaire survival wijnboek, dat de bestaande oude wijnwetten met verve doorbreekt, hoeft niemand meer vieze wijn te drinken.

Bron: Tirion Culinair

www.tirionuitgevers.nl