De officiële bestsellerlijst van Nederland
Alleen huilebalken hebben spijt

Alleen huilebalken hebben spijt

Peter R. de Vries

De lievelingsreportages en -columns van misdaadverslaggever De Vries.

De Fontein
€ 14,95
ISBN 9026122292

Al ruim 25 jaar lang is Peter R. de Vries Nederlands bekendste en meest besproken misdaadverslaggever. Dankzij zijn volhardendheid en niet-aflatende gevecht voor gerechtigheid zijn veel zaken boven tafel gekomen of tot een oplossing gebracht.

In dit boek zijn veel opzienbare reportages opgenomen, waaraan De Vries bijzondere herinneringen heeft overgehouden. Zo beschrijft hij gedetailleerd hoe zijn veelbesproken vriendschap met Heineken-ontvoerder Cor van Hout tot stand is gekomen, maar ook verhaalt hij over een aantal geruchtmakende moordzaken die Nederland lang in de ban hebben gehouden en waarin hij soms spectaculaire ontdekkingen heeft gedaan. De reportages worden afgewisseld met prikkelende columns waarin Peter R. de Vries ongezouten zijn mening ventileert en hij de lezer vaak een spiegel voorhoudt.

Peter R. de Vries schreef honderden onthullende reportages en meerdere boeken, die allemaal bestsellers werden en waarvan er inmiddels meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht. Op tv heeft hij zich een vaste plaats verworven met zijn spraakmakende programma, dat steeds opnieuw criminele zaken aan de kaak stelt.

www.uitgeverijdefontein.nl