De officiële bestsellerlijst van Nederland
De kleren van Sinterklaas

De kleren van Sinterklaas

Paul Biegel & Sanne te Loo

Sinterklaas komt bij Anouk logeren, echt waar! Ze heeft zelf gezien dat de koffer met de tabberd en mijter in de logeerkamer op hem staat te wachten. En waar zijn kleren zijn, is Sinterklaas zelf ook.

Gottmer
€ 15,99
ISBN 9789025775582
19-10-2022

Anouk weet het zeker: Sinterklaas komt bij haar logeren. Ze heeft het zelf gezien: in de logeerkamer stond een koffer met daarin de kleren van Sinterklaas. Op school gelooft niemand haar. Maar in de nacht van 4 op 5 december hoort Anouk gestommel in de logeerkamer, en dan ziet ze hem echt! Nog steeds gelooft niemand haar.

Anouks vriendinnetje Laura doet een voorstel: ze komen Anouk de volgende dag ophalen op weg naar school. Dan hoeft Sinterklaas niet te werken en zit hij gewoon bij Anouk aan het ontbijt. Anouk kan niet slapen van de zenuwen. De volgende dag blijkt Sinterklaas inderdaad aan het ontbijt te zitten. Het is echt waar: daar waar de kleren van Sinterklaas zijn, is Sinterklaas zelf ook.

Sanne te Loo heeft van dit Sinterklaasverhaal van Paul Biegel een prachtig prentenboek gemaakt, met vrolijke en kleurrijke tekeningen.

Dit is het eerste prentenboek op basis van een verhaal van Paul Biegel.