De officiële bestsellerlijst van Nederland
Een onafwendbaar einde

Een onafwendbaar einde

Elizabeth George

Drie kinderen worden door hun oma bij hun tante achtergelaten. Thriller.

A.W. Bruna
€ 22,95
ISBN 9789022987353

Toby is zeven, Joel elf en Ness vijftien wanneer hun grootmoeder hen dumpt op de stoep van hun tante Kendra. Kendra Osborne, een mooie vrouw van veertig, heeft weinig omkijken naar de schuchtere Joel en de geestelijk gehandicapte Toby. Joel is op school een vaak gepeste eenling, die zich plichtsgetrouw over zijn broertje ontfermt. Hun zusje Ness daarentegen daalt steeds verder af in een wereld van junks, dealers en geweld.
Als Joel en Toby op een dag in elkaar worden geslagen, zoekt Joel bescherming bij een ex-vriendje van Ness. Maar deze crimineel vraagt daar wel iets voor terug en Joel slaat daarmee een pad in dat regelrecht naar een desastreuze ontknoping leidt…

Elizabeth George (1949) besluit op haar zevende om schrijfster te worden, maar voordat het zover is, studeert ze eerst Engels. Na haar afstuderen vindt ze een baan als lerares Engels op een middelbare school. In haar vrije tijd schrijft ze. In 1988 verschijnt haar eerste boek Totdat de dood ons scheidt, waarvoor ze vele prijzen ontvangt. Het wordt een internationale bestseller, net als alle daaropvolgende boeken met inspecteur Lynley en brigadier Havers.

Bron: A.W. Bruna
www.awbruna.nl