De officiële bestsellerlijst van Nederland
Weet je nog?

Weet je nog?

Nora Roberts en J.D. Robb

Antiquair Laine raakt in levensgevaar door het criminele verleden van haar vader en een verborgen schat. Romantische thriller.

Boekerij
€ 15,-
ISBN 9789022580844
02-08-2017

Antiekhandelaar Laine Tavish is een gewone vrouw met een gewoon leven. Tenminste, dat is wat de mensen in het kleine stadje Angel’s Gap in Maryland denken. Ze hebben geen idee dat zij ooit Elaine O’Hara was, de dochter van een notoire crimineel en oplichter. Haar verleden komt ruw terug als een van haar vaders oude maten haar winkel binnenkomt met een cryptische waarschuwing en enkele minuten later voor de deur wordt doodgereden.

Al snel blijkt dat Laine het volgende doelwit is. Samen met de zeer aantrekkelijke detective Max Gannon probeert ze erachter te komen waarom de dader achter haar aan zit. Het antwoord ligt in een verborgen fortuin dat niet alleen Laines toekomst zal veranderen, maar ook die van volgende generaties – zoals van de New Yorkse rechercheur Eve Dallas.

Eve is het wel gewend om aan de randen van de wet te opereren. Ze probeert de schat te vinden die Laine en Max zochten – om voor eens en altijd korte metten te maken met het verderf dat hem omgaf…

Een thriller die de hedendaagse romantiek van Nora Roberts vermengt met de futuristische spanning van J.D. Robb.